Quan i com s'encendran les llums de Nadal als pobles del Baix Empordà aquest 2021?

Quan i com s'encendran les llums de Nadal als pobles del Baix Empordà aquest 2021?
Baix Empordà

Data: 24/11/2021

Ja s'ensuma l'olor de Nadal. Les llums ja estan preparades per ser enceses i donar pas a l'època més màgica de l'any. Enguany, es recupera la presencialitat de les enceses, que tindran lloc entre aquest cap de setmana i el següent als municipis baix-empordanesos.

PALAMÓS
La primera  posada en funcionament de la il·luminació nadalenca d'aquest 2021 al Baix Empordà serà la de Palamós. L’activitat es durà a terme a partir de les 18 h d'aquest divendres 26 de novembre, a la plaça dels Arbres i comptarà amb la realització de l’espectacle infantil “Ding Dang Rock”, a càrrec del músic Pau Morales. L’encesa de llums és organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós amb la col·laboració de l’entitat comercial local Fecotur

La il·luminació nadalenca als carrers de Palamós segueixen la dinàmica dels darrers anys, amb la totalitat dels models instal·lats basats en sistema “LED”, que potencien l’estalvi energètic.

PLATJA D'ARO
Platja d'Aro activarà l'engalanat de Nadal des del Carrer Miramar aquest dissabte 27 de novembre a les 19 h. Ho farà amb la reobertura del túnel de 60 metres de llum i so, que oferirà un espectacle musical a partir de quatre cançons populars típiques de l'època nadalenca. La mateixa tarda, els carrers del municipi seran animats amb xarangues i rebran la visita dels personatges infantils Xalarí i Xalarina, així com es lliuraran les 15 peces del concurs "Emporta't a casa un dels nostres tions".

PALAFRUGELL
L'encesa de l'enllumenat nadalenc a Palafrugell tindrà lloc divendres 3 de desembre a les 7 de la tarda a plaça Nova, on com l'any passat s'instal·larà un arbre de sis metres d'altura.

Aquest any, els encarregats de prémer el botó seran en Nacho Pascual, antic director del CAP, i la Dra. Montserrat Verdaguer, com a representants de la lluita contra la Covid-19.

Durant l'acte a plaça Nova, se servirà un bol d'escudella al públic assistent, iniciativa que un any més compta amb la col·laboració dels alumnes de l'Escola d'hostaleria de l'Institut Baix Empordà, que són els encarregats de preparar aquest plat tan típic d'aquestes dates.
La novetat d'aquest any, serà el concert de The Rock'n'Roll Brothers organitzat per l'Institut de Promoció Econòmica als porxos del mercat a partir de 2/4 de 8 del vespre.

CALONGE I SANT ANTONI
A Calonge serà el dia següent, la tarda del dissabte 4 de desembre. A les 17.30 es donarà la benvinguda al Nadal a la Plaça Major. Entre la mateixa plaça i el Castell de Calonge esdevindrà una Batukada i un espectacle a càrre de Pengim Penjam, i a les 18.30h tindrà lloc una cantada de nadales. S'oferirà brou i vi calent als assistents. L'esdeveniment està organtizat per l'Associació Calonge, Comerç i Empresa. 


La resta de municipis del Baix Empordà, com Sant Feliu de Guíxols, La Bisbal d'Empordà, o Begur, ho anunciaran en els pròxims dies.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura