La Venus de Jordi Gich inaugura un espai expositiu a La Blanca de Llafranc

Des d'aquest dissabte el restaurant La Blanca de l'Hotel Llevant preserva entre les seves parets una Venus que contempla impassible el Mediterrani. L'obra és una creació del palafrugellenc, Jordi Gich, que enceta un espai dins l'establiment destinat a la mostra temporal de creacions artístiques.

Sota el nom 'El Plafó de la Blanca', s'inaugura la nova zona expositiva al servei d'artistes vinculats amb el territori. Es reprèn així, una petita part de les galeries d'art que havien copsat les instal·lacions de l'hotel entre els anys 80 i 90. En el cor de la Costa Brava, el modest i íntim espai va acollir les obres de diversos artistes, tals com Eduard Alcoy, Enric Majoral, Domènec Fita, Concha Ibáñez, Miquel Ibarz o Jordi Curós.

'La Venus que es dibuixa contemplant l'horitzó, però el record corpori es resisteix a l'oblit'. Aquesta descripció, pronunciada per Jordi Gich, cau com anell al dit a l'obra actualment exposada a La Blanca. Esculpida en un tronc de fusta, unes lleugeres línies recorden el cos d'una dona a través de la mínima expressió possible.

En aquest sentit, la Venus contemplarà els comensals del restaurant fins al 16 de juny. A partir de llavors, s'exposaran de manera consecutiva les obres de Beatriz Alarcia, Rosa Aguiló i Pau Llimona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura