La Rambla es torna a omplir de llibres i roses

Aquest dissabte es va tornar a celebrar Sant Jordi, la festivitat per excel·lència de Catalunya. Data en la qual la ciutadania mostra el seu amor en forma d'intercanvi de llibres i roses. Després de dos anys on no s'havia pogut celebrar amb normalitat, aquest 2022 també ha obligat alguns municipis a adaptar-se -en aquesta ocasió per la pluja-. Diverses fires es van traslladar a espais interiors, però aquest fet no va frenar les ganes de celebrar la Diada.

Ni la pandèmia ni la pluja han aconseguit aturar una de les celebracions més importants de Catalunya com és la Diada de Sant Jordi. Després de dos anys, on el primer es va celebrar des de casa, i el segon va obligar els municipis a adaptar-se, aquest any ha tornat a la normalitat omplint tant els carrers, com alguns espais interiors en aquells municipis que han preferit curar-se en salut davant les previsions de pluja.  

En el cas de Sant Feliu de Guíxols, l'any 2021 Sant Jordi es va celebrar en un petit tancat que van situar al Passeig, on només podien participar alguns establiments professionals i on s'havia de controlar l'entrada i l'aforament.

Aquest any les parades s'han tornat a instal·lar a l'emplaçament habitual. La Rambla ha tornat a convertir-se en un aparador de floristeries i llibreries, però també d'entitats i associacions.

Des de l'Ajuntament es mostren molt satisfets de la resposta ciutadana que -malgrat la pluja- ha omplert la Rambla de gom a gom des de primera hora del matí fins al vespre.

Més enllà de poder adquirir llibres i roses, Sant Feliu de Guíxols també ha ofert la possibilitat d'acostar-se a conversar amb fins a disset autors locals que hi han estat signant els seus llibres durant tota la jornada. 

La jornada es va complementar amb altres activitats com Ioga solidari en favor dels refugiats d'Ucraïna al Pavelló Carles Nadal i la presentació del llibre 'Dones d'aigua' al Museu de la Joguina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura