Pink Martini inaugurarà aquesta nit el Festival Porta Ferrada

Aquesta nit arrenca el Festival Porta Ferrada amb la banda Pink Martini que torna a l'estat espanyol per oferir un únic concert aquí a Sant Feliu de Guíxols. El grup de Portland presentarà el seu nou espectacle. Aquesta seixantena edició compta amb més de 40 espectacles. 

La banda Pink Martini inaugurarà la seixantena edició del Festival Porta Ferrada. Serà aquesta nit al Guíxols Arena i serà l'únic concert que la banda de Portland ofereix a l'estat espanyol. Amb la inconfusible veu de China Forbes i la direcció de Thomas Lauderdale, els artistes presentaran el seu nou espectacle on estrenaran cançons del pròxim disc, però també repassaran tots els seus grans èxits. 

Aquesta seixanta-unena edició del festival compta amb més d'una quarantena de propostes per a tots els gustos, des de concerts de pop, rock, jazz, música clàssica o urbana. Un cartell amb noms com Wilco, Ludovico Einaudi, Crystal Fighters o Ben Harper però també amb artistes catalans com La Pegatina, Mishima, Blaumut o 31 Fam. El festival té algunes novetats com l'aposta pels concerts dobles.

De moment, ja s'han venut més de 30.000 entrades. El festival acabarà el 20 d'agost.  Per anar fent boca s'ha celebrat la tercera edició del Salat que ha portat diversos humoristes consolidats però també talent jove.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura