El disseny guanya presència a la fira d'antiguitats de la Bisbal d'Empordà

INTERVÉ: Dani Sabater, director de la fira

Les antiguitats tornen per Setmana Santa a la Bisbal d'Empordà i ho fan de la mà de peces contemporànies i de disseny. Cada dos anys se celebra a la capital del Baix Empordà la fira Antic Empordà, un referent en el sector dels brocanters, antiquaris, decoradors, interioristes, restauradors i dissenyadors. La fira passa a dir-se Antic & Design Empordà modernitzant-se i oferint en una vintena d'expositors peces d'època que conviuen en ambients més contemporanis.

El pavelló firal de la Bisbal acull aquesta fira on més de la meitat dels expositors són empordanesos. També els ceramistes de la Bisbal tindran aquest any el seu espai a la fira on presentaran peces contemporànies i algunes creades per la fira.

En la darrera edició, l'any 2017, van passar per aquesta fira unes 3 mil persones. Segons els estudis fets el públic que la visita és sobretot de l'àrea de Barcelona amb un creixement notable del públic que ve del sud de França. Un 30% dels visitants va comprar algun objecte a la fira.

El sector de les antiguitats, brocanters i restauradors valora aquesta fira com una de les més importants de Catalunya i del sud d'Europa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura