Les empreses de menjar preparat veuen com es multiplica la feina per Nadal

INTERVÉ: Enrique Mateo, gerent de Cuinats Carrer Major

Les festes s'acosten inevitablement i aquells àpats que haurien de ser tot alegria i abundància poden suposar més d'un maldecap a alguns. Sobretot als amfitrions, ja que cada vegada són més els que, per un motiu o un altre, no volen cuinar. I aquí és on els negocis de menjar preparat apareixen per descomplicar-los l'existència. 

Aquest tipus d'establiments afirmen que noten com any rere any hi ha més gent que opta pels plats cuinats per emportar. Això sí, en dies com els que venen no tot s'hi val i el client deixa clar que vol producte de qualitat i receptes elaborades. 

A 'Cuinats Carrer Major' de Sant Feliu de Guíxols, per exemple, veuen com la quantitat de comandes de les dates nadalenques es multiplica per tres respecte un cap de setmana o un festiu qualsevol. Són dies d'un gran volum de feina i un ritme frenètic, i és que tot i que molts fan els seus encàrrecs amb temps, bona part de la clientela recorre a ells improvisant plans familiars d'última hora. Per tot això, han optat per no fer menús tancats, més enllà d'oferir una sèrie d'elaborats propis del Nadal. Així tothom s'ho pot combinar al seu gust. 

Alguns dels plats estrella són els entrants variats freds i calents o els guisats de peix i de carn, com el pollastre farcit. Això sí, ningú no pot combatre el paper de protagonista a la preparació més demanada amb diferència de les festes: els canelons

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura