Ara Malikian enamora el públic de Cap Roig

Palafrugell

Data: 16/07/2023

Ara Malikian ha estat l'encarregat de posar la música a la segona nit del Festival de Cap Roig. El músic libanès ha enamorat el públic amb les melodies del seu violí, mostrant tot el seu talent dalt de l'escenari. Malikian no només ha tocat, sinó que també se l'ha pogut veure ballant i saltant als Jardins de Cap Roig. Aquest ha estat el seu segon concert al festival, on ha afirmat sentir-se com a casa.


Ara Malikian ha captivat el públic de Cap Roig. El violinista libanès ha començat el concert amb una declaració d'intencions: tocant les tres primeres cançons seguides i mostrant tota la seva energia dalt de l'escenari.

Malikian ha demostrat perquè és considerat un dels millors violinistes del moment, combinant ritmes plàcids amb moments plens de ritme i emoció. El músic s'ha posat el públic a la butxaca des de l'inici, dedicant al festival una cançó que ell mateix ha batejat com a Rapsòdia Caprogina. Un gest que ha arrencat els aplaudiments de tots els assistents, que han ovacionat l'artista després de cada cançó. Unes interpretacions que han anat des de la música clàssica, el preludi núm.4 de Chopin, fins a ritmes més folklòrics.

El violinista ha fet gala del seu talent, tocant el violí de totes les maneres possibles. Se l'ha pogut veure quiet, ballant, saltant i estirat a terra, però en cap moment ha parat la música. Entre cançó i cançó, Malikian ha tret el seu to humorístic, construint el concert a partir de relats exagerats de la seva vida.

Una nit a Cap Roig on semblava que res més podia sorprendre el públic. Però Malikian sempre es guarda alguna cosa sota la màniga. L'artista ha demostrat sentir-se com a casa i la posada seriosa de l'inici s'ha transformat amb un Ara Malikian desencadenat, que amb la camisa descordada ha fet aixecar el públic de la cadira.

Per tancar la nit, Malikian ha volgut recordar aquells que no hi són amb una cançó que ha tocat el cor dels assistents. Per fer-ho, l'artista ha baixat de l'escenari per tocar el violí mentre caminava per la platea de Cap Roig.

Aquesta nit ha estat la segona d'Ara Malikian a Cap Roig. Un artista que ha acabat el concert enmig d'una gran ovació i amb tot el públic dempeus, demostrant que les segones vegades també poden ser bones.


Imatge: José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura