Ja és Nadal a Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ: Núria Cucharero, regidora d'esdeveniments de ciutat

Les boles de neu de vidre són detalls decoratius que podem trobar en moltes llars en l'època nadalenca amb personatges a l'interior com ninots de neu, el Pare Noel o qualsevol detall que faci pensar en les festes. Aquest cap de setmana els veïns i veïnes de Sant Feliu de Guíxols s'han transformat en els protagonistes d'aquestes boles de neu amb una de les activitats que l'Ajuntament ha organitzat per donar la benvinguda al Nadal. Així es veia des de fora i així ho vivien petits i grans des de dins, amb una gran pluja de confeti.

Més enllà d'aquesta activitat, els més menuts també poden escoltar les històries de la titella gegant de quatre metres d'alçada batejada amb el nom d'Avi Martí, i seguir-lo en el seu recorregut pels carrers de la ciutat.

Per altra banda, a la Rambla s'ha instal·lat una estructura rústica anomenada Passatge dels Records, formada per botiguetes ambientades en dècades anteriors. Un lloc on els més grans poden reviure records de la infància i on els més petits tenen l'oportunitat de conèixer com va ser la infantesa dels seus pares o avis.

Amb aquest esdeveniment, que enguany s'ha estrenat per primera vegada a la ciutat amb un gran èxit, ara sí que podem dir que oficialment "Ja és Nadal a Sant Feliu".

Diumenge també es podrà gaudir de les activitats que ofereix aquest nou esdeveniment. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura