Palafrugell presenta el 56è Carroussel reivindicant-lo com el Carnaval de Caranavals

Palafrugell presenta el 56è Carroussel reivindicant-lo com el Carnaval de Caranavals
Palafrugell

Data: 16/04/2018

Un any més, les colles de carrossaires, de comparses i els grups d’animació es van presentar en el transcurs d’un sopar popular que engany va reunir més de 200 persones. Aquesta trobada va tenir lloc el passat dissabte 14 d’abril a l’espai de la Bòbila, on també es va aprofitar per presentar veient-
se per primera vegada el cartell d’aquest any, creació de l’artista Miquel Ortiz.

Aquest acte va servir per seguir reinvindicant el Carroussel com el Carnaval de Carnavals, marca que al llarg dels més de 50 anys de la seva existència ha acompanyat, com a sinònim de qualitat, a la rua palafrugellenca.

Al Carroussel Costa Brava hi prendran part enguany 8 colles locals amb les seves carrosses inèdites: EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Imaginació, Els Trompats, Confetti, Dàlmates i La Greska.

En l’apartat dels grups d’animació hi seran presents les colles DKVAS, La Tustarrada i les Cheerleaders; mentre que, aquest 2018, com a colles de  comparses la representació serà a càrrec dels The Queens.

56è Carroussel Costa Brava de Palafrugell, que tindrà lloc el diumenge 20 de maig de 2018, amb el seu recorregut habitual a través dels carrers de la vila, és un acte organitzat per una Comissió organitzadora, formada per membres designats per l'Ajuntament de Palafrugell, amb el suport i la participació activa de l'Associació de Carrossaires de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura