Els Pastorets de Palamós tornen dalt l'escenari per oferir una obra moderna i divertida

Palamós

Data: 30/12/2022

Després de dos anys sense poder-se celebrar a causa de la pandèmia, els Pastorets de Palamós , sota la direcció de Weltz Gispert i a càrrec de l'Associació Cultural Showboys, han tornat a lluir dalt l'escenari la Gorga. Uns pastorets que enguany han arribat a la majoria d'edat i que com saben, són ben peculiars i divertits.

Els dos germans, Lluquet i Rovelló han tornat a pujar dalt l'escenari la Gorga després de dos anys sense poder-se representar l'obra dels pastorets a Palamós a causa de la pandèmia. Enguany sense restriccions els actors i actrius amateurss han pogut interpretar sense entrebancs aquesta obra tan peculiar que porten els de l'Associació Cultural ShowBoys sota la direcció de Weltz Gispert . En total hi han participat 32 persones que ha posat tota la passió i voluntat per oferir molt d'humor per fer passar una bona estona al públic.

Enguany han celebrat la divuitena edició i ho han fet com sempre reinterpretant els pastorets del text original de Folch i Torres i revivint l'esperit nadalenc. El guió és el que tenien preparat de l'any passat, però l'han adaptat a les situacions actuals.

Uns pastorets moderns, divertits i crítics que endinsen el públic en situacions molt familiars. L'obra teatral s'ha representat aquesta setmana i avui faran l'última sessió. Aquest dijous  s'ha emes en  directe a Televisió Costa Brava. Qui se'ls hagi perdut els podrà tornar a veure en diferit aquestes vacances de Nadal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura