La Gira Cor dels Catarres fa parada al Festival de Cap Roig

Palafrugell

Data: 10/08/2023

La Gira Cor dels Catarres ha fet parada al Festival de Cap Roig. Els temes més nous com Diamants, Animals i Cor han combinat amb els clàssics del grup com Jenifer i En peu de guerra. El públic ha cantat totes les lletres de la banda i s'ha aixecat de la cadira per poder ballar durant el concert, demostrant l'impacte que tenen els Catarres. 

Els Catarres han portat Cor al Festival de Cap Roig. El grup d'Aiguafreda ha celebrat la gira del desè aniversari davant uns jardins totalment plens i un públic entregat a cadascuna de les cançons. Cor ha obert la nit i l'han acompanyada grans cançons de la banda com En Peu de Guerra i Tintín.

Amb aquesta gira, els Catarres volen recordar tota la seva trajectòria i hi ha una cançó que la ressumeix. Cançons d'Amor es construeix a partir de les seves lletres i les de la Fúmiga per crear un tema totalment nou, agrupant part dels seus èxits. Èric Vergés, Jan Riera i Roser Cruells han aconseguit connectar amb tots els assistents que els han acompanyat cantant les lletres de totes les cançons.

En un ambient més tranquil que el de les Festes Majors, la banda ha mostrat al públic la seva part més íntima. Cançons com De pares a fills, Nit d'agost i 1983 han anat dedicades a alguns dels seus familiars que es trobaven a la platea del festival. Cançons emotives que han estat acompanyades per les llanternes dels mòbils, il·luminant el cel dels Jardins de Cap Roig.

Diamants i Animals han tornat a aixecar al públic de la cadira que no ha parat de ballar fins al final, on Jenifer, Fins que arribi l'alba i Vull estar amb tu han tancat una nit màgica a Cap Roig.

Amb el concert, els Catarres han demostrat perquè tenen 11 premis Enderrock, sent un dels grups referents de la música en català de l'última dècada. Les seves cançons s'han fusionat amb l'energia dels espectadors i la màgia dels jardins, creant una nit que tothom es guardarà al seu cor.

Imatge: José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura