La Rua de la Disbauxa donarà el tret de sortida als Carnavals del Baix Empordà

Pals

Data: 02/02/2024

Aquest cap de setmana Pals torna a celebrar el seu Carnaval. La de la Disbauxa, que se celebra aquest dissabte 3 de febrer, sempre és la primera rua carnavalesca de l'any al Baix Empordà, per tant és l'encarregada de donar el tret de sortida als Carnavals de la comarca.

El municipi de Pals aquest cap de setmana celebrarà el seu Carnaval amb diversos espectacles perquè tothom surti al carrer disfressat i gaudeixi de la celebració. La gresca s'apoderarà durant dos dies del poble.

El dissabte tindrà lloc la Rua de la Disbauxa, on sempre participen colles de municipis veïns que ja tenen moltes ganes de sortir al carrer i aprofiten aquesta primera rua de la comarca per començar a engrescar-se.

La sortida serà a les 6 de la tarda al carrer Enginyer Algarra -a l'alçada de l'antiga Caixa Girona- i enfilarà tot el carrer principal del municipi. Posteriorment, hi haurà un sopar popular al Pavelló de Pals i ball a ritme de The Covers Band i del dj palafrugellenc Kharlos Selektah.

El diumenge a les 5 de la tarda hi tornarà a haver ball al pavelló, en aquest cas, familiar, amb el DJ Jou T-M. En tots els actes hi haurà servei de bar.

A tot això, el dissabte durant la rua els vehicles que vulguin passar per Pals hauran de tenir en compte que a partir de les tres de la tarda es tancarà l'accés a la rotonda sud C-31, és a dir, la rotonda del vaixell. En aquest cas l'entrada s'haurà de fer per la rotonda dels pins. També més tard, al llarg de la Rua de Carnaval, de forma intermitent es faran talls en la circulació de les 6 a les 9 h. Cal tenir en compte també que la parada d'autobús es canviarà d'ubicació. A partir de les 5 se situarà davant del Garatge de Can Valmaña.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura