Unes 37.000 persones passen pels Arinco en sis mesos

Palamós

Data: 08/10/2019

Més de 37.000 persones han passat pels cinemes Arinco de Palamós sis mesos després de la seva reobertura. La propietat assegura que el projecte es manté viu però anima als palamosins i palamosines a acostar-se a les tres sales que té per fer-lo viable a llarg termini.

Els Arinco van obrir les portes l'11 d'Abril un any i cinc mesos després d'abaixar la persiana. Ho va fer amb una nova gestió de l'empresa Picking-SPI i amb una clara aposta pel cinema comercial i la fidelització de la clientela a través de promocions. La propietat tenia clar que el cinema no era viable sinó implicava el públic de Palamós.

I el públic ha arribat però a mitges. Les xifres són molt bones al mes d'agost amb més de 14.000 espectadors i espectadores però no tanr als mesos fora del juliol i l'agost.

Per tal d'enganxar el públic més enllà de seguir apostant per les estrenes i les targetes de fidelitat la propietat dels Arinco vol impulsar el cinema infantil a través d'acords amb les escoles i l'Ajuntament. També promocionar el cinema català programant el Cicle Gaudí i incentivar el cinema d'autor amb versió original.

La propietat encara el futur amb optimisme i la convicció que les reformes, les estrenes i les promocions acabaran d'engrescar un públic local que va rebre amb molt entusiasme la reobertura dels cinemes i que ara s'espera que mantingui aquesta il·lusió.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura