Els pirates de l'Estartit celebren el Halloween amb el primer Medes Horror Island

Alguns cridaven que no tenien por, d'altres optaven pels xisclets i finalment, hi havia el grup dels que sortien corrents. Així van viure els ciutadans de l'Estartit el primer Medes Horror Island. El passatge de la por, en concret, es va desplegar a la zona de la Pineda durant el capvespre de diumenge, amb motiu de la festivitat anglosaxona de Halloween.

El recorregut fou vestit de teranyines i calaveres i només trencava la foscor la tènue llum dels canelobres i les espelmes. Com no podria ser d'una altra manera en una vila marinera, els personatges principals eren els pirates i els seus presoners. Tanmateix, el seu espectre era poc terrenal, ja que predominaven els morts vivents, els cadàvers i, les bruixes endevines, qui oferien presagis per sortir sa i estalvi del túnel. Tot i l'angoixa viscuda i els xisclets eixordadors, els assistents asseguraven que tornarien a repetir sens dubte.

L'activitat va estar organitzada per l'entitat Pira'ts de les Medes, i va rebre la col·laboració de l'EMD de l'Estartit. Amb un preu popular de tres euros, els assistents podien realitzar un únic recorregut pel passatge.

Si el Medes Horror Island no fora poc, el dissabte el nucli es va tenyir de tradició local i va celebrar una castanyada popular. En aquest sentit la fruita dolça acompanyada d'una ració de vi ranci, va destinar els dos euros del preu del tiquet en benefici de l'Assemblea Local de la Creu Roja. Així doncs, l'Estartit va viure un Tots Sants culinari català, juntament amb el terror importat d'Amèrica.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura