El Festival de la Porta Ferrada ja ha venut més de 25.000 entrades

El Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ja ha venut més de 25.000 entrades en aquesta 60a edició. El certamen arrencarà el pròxim 2 de juliol i clourà el diumenge 21 d'agost després d'haver ofert al públic una quarantena de concerts.

Tot a punt per donar el tret de sortida a la seixantena edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. El certamen enguany tindrà una durada de prop de dos mesos en els quals es podrà gaudir d'una quarantena de concert.

En concret arrencarà el pròxim 2 de juliol amb el concert de Marisa Monte a l'Espai Port i tancarà les portes el diumenge 21 d'agost amb l'espectacle que portarà Estopa al Guíxols Arena. Aquesta és una de les actuacions que més entrades porta venudes, si bé encara en queden de disponibles. On s'han esgotat ja és en el concert de comiat de Joan Manuel Serrat que s'ha programat pel dissabte 6 d'agost i que també esdevindrà al Guíxols Arena.El ritme de venda d'entrades és similar al de l'any passat. Avui dia el Festival ja n'ha venut més de 25.000 en total.

La programació del seixantè aniversari es pot consultar a la pàgina web del Festival, des d'on també es poden adquirir les localitats.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura