La programació d'Indilletres 2020: una aposta per la literatura i la llengua

La Bisbal d'Empordà

Data: 19/08/2020

Una vintena d’editorials, dues llibreries i al voltant d’una trentena d’activitats configuren la tercera edició d’Indilletres. La fira de llibres de la Bisbal d'Empordà està convocada pels dies 29 i 30 d’agost, i és la primera trobada llibretera que es realitzarà des del confinament.

Enguany cal destacar noms com el del poeta Enric Casasses, el de l’escriptor nord-català Joan Daniel Bezsonoff, l’escriptor valencià Joan Benesiu o l’escriptor begurenc Miquel Martin Adrià Pujol. El tret de sortida serà dissabte, a les 11, a la sala Capitular del Castell Palau de la Bisbal i anirà a càrrec del periodista Jair Dominguez.

Cal fer esment a les diverses tertúlies i debats, si bé la Bisbal és terra de músics, enguany no hi podia faltar una tertúlia-concert sobre l’esperat nou disc del bisbalenc Sanjosex: el flamant àlbum Dos somnis, amb sis cançons inèdites enregistrades.

D’altra banda, per tal d’impulsar l’ús del català en el món de les xarxes socials, s’ha programat un debat sobre llengua i noves tecnologies, que inclourà la participació de Valentina Planas de La Incorrecta, el viquipedista Àlex Hinojo i la youtuber Laura Grau.  

Les llibreries que enguany hi participaran són les bisbalenques Llibreria PuPut i La Siglantana. Indilletres va néixer el 2018, gràcies a un grup de veïns, i té com a objectius principals promoure la lectura i donar visibilitat a les editorials catalanes independents i als seus autors.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura