La Bisbal de l’Empordà celebra la seva festa major més atípica marcada per la covid-19

La Bisbal d'Empordà

Data: 16/08/2020

Intervé: Roger Pi Roig, cap de colla dels Geganters de la Bisbal d’Empordà

La Bisbal de l’Empordà celebra la seva festa major més atípica marcada per la crisi sanitària de la covid-19. Aquest cap de setmana s’han celebrat gran part dels esdeveniments programats, la majoria d’ells gràcies a l’impuls de les entitats del municipi.

Malgrat totes les complicacions derivades de la pandèmia del coronavirus, la Bisbal de l’Empordà ha tirat endavant una versió reduïda de la seva Festa Major. Durant els darrers dies els carrers s’han omplert d’activitats, música i animació gràcies a la feina de les entitats municipals que han treballat de valent per poder garantir una celebració segura.

Un exemple n’és l’espai ampliat de la Rigotaberna, que han muntat des de la colla dels Geganters, juntament amb el Grup d’Indians de la Bisbal.  Aquest passat diumenge han desfilat pel seu escenari La Tosca Brava i Diego Armando per amenitzar el vermut i rebre posteriorment a l’Aleix Bou Quintet que ha ofert un pícnic familiar. Tot plegat per salvar una programació de petit format.

I és que cada un dels actes que s’han organitzat ha comptat amb estrictes mesures de seguretat. Entre les més esteses el compliment de la higiene i les distàncies de seguretat.

Algunes de les activitats més tradicionals, com és la cercavila no s’han pogut fer enguany, però d’altres com el pregó, el ball de gegants o la tronada s’han aconseguit mantenir. Alguns d’aquests adaptats a la nova realitat i retransmesos per streaming.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura