Sant Feliu balla la rumba d'Estopa

Els germans Muñoz van enamorar als seus seguidors que de nou van poder gaudir d'un concert d'Estopa a Sant Feliu de Guíxols dins del Festival Porta Ferrada. Amb la simpatia que els caracteritza i assegurant-se el concert amb tots els èxits de la seva carrera musical els Estopa van fer embogir el Guíxols Arena que a ritme de rumba va ballar tota la nit les seves cançons. 

L'any que ve Estopa celebrarà el seu vintè aniversari damunt dels escenaris i aquest 2018 han programat una petita gira amb aquesta actuació a Sant Feliu de Guíxols com la única de l'estiu a Catalunya. Els de Cornellà van començar l'espectacle amb 'Cacho a caho' un tema del seu primer disc que els va fer saltar a la fama amb 'La raja de tu falda' generant un 'fenòmen Estopa' que encara avui perdura entre els que el van viure. En el concert de Sant Feliu de Guíxols José i David Muñoz van oferir el que la gent volia, el bo i millor d'una carrera musical que cumplirà 2 dècades.

Estopa que tornava a Sant Feliu després de dos anys va desmostrar que manté la ilusió i les ganes de fer vibrar el seu públic. Han tret 10 discos al mercat, el darrer 'Rumba a lo desconocido' i segueixen sembrant èxits. Damunt de l'escenari del Guíxols Arena es van mostrar naturals, tal com són encomanant festa, simpatia i ganes de ballar la rumba-rock que els defienix. 

El públic entregat des del primer minut ho va cantar tot. En moltes ocasions només necessitaven l'acompanyament musical de la banda per arrencar la lletra des de la pista i els artistes mirant-s'ho entre sorpresos i agraïts d'haver aconseguit que la música que han escrit sigui ja del poble.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura