Ja s'ha desvelat la programació de la 6a edició del Festival 'Amb So de Cobla'

Aquest dimarts s'ha presentat a Palamós la programació de la 6a edició d'Amb so de Cobla, el Festival de Cobla de Catalunya que té com a objectiu portar molts artistes de la cobla catalana que facin gaudir al públic durant els 5 dies que dura el festival.

Amb so de cobla és precisament com Palamós gaudirà durant els dies 2 i 6 d'agost durant del Festival de Cobla de Catalunya. Aquest dimarts s'ha presentat a l'Espai Peix de Palamós, la programació de la 6a edició d'Amb So de Cobla que se celebrarà en diferents espais de la ciutat palamosina, que després de dues edicions marcades per les restriccions de la Covid-19, aquesta edició pretén tornar al format habitual. 

L'encarregat d'inaugurar aquesta edició serà la valorada OMAC que barreja el so de cobla amb la formació estàndard d'una orquestra simfònica. Dimecres 3 d'agost, hi actuarà la Cobla Els Montgrins i la Cobla principal de la Bisbal, que ja van 22 edicions d'aquest clàssic de l'estiu a la Costa Brava. Dijous 4 d'agost, la Cobla rossellonesa que en un format més reduït del que és usual, en format sextet, faran un recorregut per la història de la música catalana. També s'estrenarà oficialment dins d'un festival la fusió de la Cobla Maricel, amb In Crescendo i Anna D'Ivori. Divendres dia 5, la Cobla Bisbal Jove, que aposta per la barreja de tradició i innovació i per acostar la cobla a nous públics, a través de la fusió amb altres gèneres musicals i les col·laboracions amb artistes de tot tipus. ZA! & la TransMegaCobla acompanyats per les veus de Tarta Relena portaran la seva particular fusió entre la distorsió, la psicodèlia i el so de la cobla. 

Finalment, el dia 6 d'agost per clausurar l'edició, Raph Dumas amb Cobla Sant Jordi ciutat de Barcelona & Cobosmika es fusionen en tots els sentits fent una lectura molt actualitzada del Caminar de la Tradició.  

Els objectius del festival es basen a Transgredir i presentar els instruments de cobla catalana en nous formats i ritmes, no perdre els orígens de la sonoritat única del festival. Però sobretot l'objectiu més important és explorar i buscar noves sonoritats que permetin captivar el públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura