El 3r Empordà Music Festival creix en dies, espai, aforament i serveis

Els Voltors de La Bisbal d'Empordà han presentat la tercera edició de l'Empordà Music Festival, que se celebrarà els dies 26 i 27 de juliol. Per tant, enguany creix en dies, però també ho va en espai, aforament, grups i col·laboradors. 

La tercera edició de l'Empordà Music Festival creix, en tots els sentits. Aquest 2024 passarà de celebrar-se durant una sola jornada, a ser un festival de dos dies. Tindrà lloc el divendres 26 i el dissabte 27 de juliol, i entre els dos dies, oferirà un total d'11 actuacions musicals. 

El divendres 26 l'entrada serà gratuïta, i hi actuaran els grups Alaire, Ven'nus, Pelat i Pelut i Flashy Ice Cream. El dissabte 27 hi actuaran Les Coco, els Figa Flawas, Els Catarres, Oques Grasses, La Fúmiga, i els DJS Carles Pérez i Dolça Van Leewen. Les entrades per la jornada del dissabte ja estan disponibles a la web del festival. 

El festival enguany creix en dies, però també en espai i aforament. En les dues primeres edicions el límit de persones era de 5.000, i enguany en podrà acollir a 8.500. Això fa que hagin augmentat l'espai de gastronomia, que tindrà set foodtrucks més, i també que habilitin més zones d'aparcament, amb un total de nou.  

Aquest augment general del festival comporta molta més feina que els anys anteriors. Per aquest motiu els Voltors de La Bisbal, que són els impulsors i organitzadors de l'Empordà Music Festival, comptaran amb l'ajuda del Bisbal Bàsquet i de la Colla Sense Vàlvules. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura