Tot a punt per la 8a edició de La Cantada d’Havaneres i Boleros a Sant Antoni

Aquest divendres i dissabte, la platja de Sant Antoni de Calonge acull torna a acollir la Cantada d'Havaneres i Boleros. Port Bo, Peix Fregit, Arjau i Neus Mar són alguns dels artistes que pujaran a l'escenari en aquesta vuitena edició. La nit de dissabte serà retransmesa en directe per TV Costabrava.

Després de dos anys celebrant-se al Collet, la vuitena edició de la Cantada d'Havaneres i Boleros torna a la Platja de Sant Antoni de Calonge a l'espigó de l'amistat. La cantada continua apostant pel format de doble concert el divendres 15 i dissabte 16 de juliol, convertint la cita en una doble cantada, sent aquest un factor diferencial respecte les altres cites d'havaneres.

La nit de divendres Barca de Mitjana, Les Anxovetes i Port-Bo pujaran a l'escenari de la platja. Barca de Mitjana portaran temes propis com Capità Pescallunyes i també peces d'altres compositors com El Capità. Per la seva banda, Les Anxovetes apostaran per un repertori amb peces com Maria la Portuguesa i la Rosa del Port. Els que tancaran la primera nit seran els membres de la formació Port-Bo. El conegut grup palafrugellenc portarà a Sant Antoni de Calonge composicions com T'estic perdent, de Josep Bastons i cançons populars com Gatzara.

Dissabte serà el torn d'Arjau, Neus Mar i Peix Fregit. Arjau apostarà per un repertori amb peces com Calella, de Josep Martí "Bepes" i altres cançons populars com La caña dulce. La següent a pujar a l'escenari serà Neus Mar amb cançons pròpies com La Remendadora. Qui abaixarà el teló de la vuitena edició serà Peix Fregit amb havaneres i valsets mariners com La Pepa de Josep Vicens i Enamorado del Mar de Juli Guiu.

Amb aquesta programació, la platja de Sant Antoni de Calonge es convertirà aquest divendres i dissabte en el centre de l'havanera i la cançó popular al Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura