La International School of Brussels inaugura la Primavera a l'Espai

Data: 31/03/2019

INTERVÉ: Claudio Suzin, director de l'escola de música de Santa Cristina d'Aro

Arrenca la Primavera a l'Espai, l'esdeveniment que durant els propers mesos portarà cinc espectacles musicals diversos a l'Espai Ridaura de Santa Cristina d'Aro. Per fer-ho va obrir foc aquest dissabte la International School of Brussels

L'escola belga és un referent a Europa pel que fa als ensenyaments artístics però també de la inclusió de les diferents nacionalitats que la conformen. Més d'un miler d'alumnes d'arreu hi aprenen junts i Catalunya ha comptat aquesta setmana amb una representació d'un centenar d'ells, que han ofert una gira de tres concerts.

Santa Cristina va ser la darrera plaça d'aquest 'tour', amb una triple actuació del cor, l'orquestra de corda i la banda simfònica. Els assistents a l'Espai Ridaura van poder veure com els joves fins i tot homenatjaven Catalunya en el seu repertori variat. Per exemple, el cor va cantar el 'Nigra Sum' de Pau Casals o la folclòrica 'Ton pare no té nas'. 

La Primavera a l'Espai seguirà amb els concerts de Luis González, el 27 d'abril, Alejandro Bustamante i Enrique Bagaria, l'11 de maig, el familiar 'Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?', el 19 de maig, i el Cor de Cambra de la Diputació de Girona, el 8 de juny.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura