La presentació del rei i reina del carnaval de Palamós reuneix prop de 1500 persones

Palamós

Data: 05/02/2024

Recollim els millors moments viscuts durant la presentació del rei i la reina del carnaval de Palamós que va tenir lloc a la nau dels cinquanta metres del municipi. L'equipament va acollir a més de 1500 assistents durant la presentació i show de colles, donant així el tret de sortida del carnaval palamosí per la porta gran.

Un dels esdeveniments més treballats del carnaval de Palamós és el show organitzat a la nau dels cinquanta metres per aquest sopar de carnaval. Perquè les colles preparen un espectacle especial a la nit d'aquell dia relacionat amb la disfressa d'enguany.

Altrament, la presentació de la reina i rei del carnaval no és una qualsevol a Palamós: A banda d'un espectacle i show de ball, també es fa una performance on, enguany, ha consistit en una actuació amb la reina penjada del sostre de la nau com a entrada triomfal.

D'entre les colles que van fer soroll a l'escenari de la Nau, s'hi troben les colles Les Braves, les Incombustibles, els Pirats, i les Nimfes.

Veient que el sopar ja va superar els més de mil cinc-cents assistents, les veus populars ja avisen que la rua serà la gran festa grossa de tota la programació carnavalesca a Palamós.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura