La Fira del Conte omple d'històries Sant Feliu de Guíxols

Intervé: Salvador Calabuig, regidor de turisme

La màgia dels contes va omplir cada racó de Sant Feliu de Guíxols, convertida en escenari de mil i una aventures. Milers de persones van ser protagonistes d'una història que s'ha fet gran i que en la seva tercera edició s'ha consolidat com un dels puntals de l'oferta d'oci de la ciutat.
La Fira del Conte va tornar a omplir  els carrers de Sant Feliu de Guíxols amb més de 40 activitats adreçades a tot tipus de públic.

Una cercavila amb focs artificials va obrir divendres a la tarda un cap de setmana ple d'activitats amb contacontes, tallers o fira de llibres entre d'altres.  Un esdeveniment que té  una clara tirada entre el públic infantil però que no es circumscriu només a aquestes persones ja que hi ha propostes també per adults.

Des de l'ajuntament celebren que amb només tres edicions la fira s'hagi convertit en un imprecindible de l'agenda pre estiuenca de la ciutat I esperen que la fira hagi donat el tret de sortida a una temporada plena de propostes artístiques, musicals o gastronòmiques, com l'exposició Thyssen, el Singlot d'Andreu Buenafuente, el festival de la Porta Ferrada, la Festa Major o la Nit en blanc.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura