Els Amics de les Arts regalen una nit màgica a Cap Roig

Palafrugell

Data: 23/07/2023

Jean Luc, L'home que treballa fent de gos i Citant Mercè Rodoreda. Aquestes han estat tres de les cançons que Els Amics de les Arts han interpretat al Festival de Cap Roig. El trio barceloní ha presentat el seu darrer àlbum Allà on volia, acompanyat d'alguns dels seus grans hits. Una nit on el públic ha acabat ovacionant el grup català, demostrant perquè són una de les bandes catalanes amb més èxit del moment.

Els Amics de les Arts han presentat a Cap Roig el seu últim disc "Allà on volia". Dani Algeret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué han captivat el públic del festival amb el seu nou àlbum, però també amb alguns dels seus clàssics.

El trio de Barcelona ha començat la nit amb Allà on volia i dues de les seves grans lletres com Ja no ens passa i Monsieur Cousteau, que han fet ballar als assistents des de la cadira. Cançons com No ho entens han fet cantar al públic que, tímidament, s'ha començat a aixecar de les cadires dels jardins.

Una intensitat que ha crescut amb L'home que treballa fent de gos, on tothom s'ha posat dret a les graderies. Amb Louisiana o els camps de cotó, ha arribat el moment màgic de la nit. El públic l'ha començat a cantar acompanyant el piano i s'han encès les llanternes mentre Joan Enric Barceló i Ferran Piqué cantaven caminant des de la platea de Cap Roig.

A partir d'aquí el ritme del concert ha anat en augment. Citant Mercè Rodoreda ha fet vibrar les graderies que ja es preparaven per a l'últim tram de la nit, on també s'ha sentit Bruce Willis i La nit sembla que serà nostra.

Els Amics de les Arts no podien marxar sense la seva lletra més cantada. Jean Luc ha fet embogir a tota la graderia de Cap Roig que ha cantat conjuntament amb la banda. Semblava que fossis tu ha tancat una nit màgica als jardins, on el grup barceloní ha dit estar molt orgullós de formar part d'aquest cartell.

Una nit on Els Amics han fet broma amb el públic i on els ritmes d'indie, folk i pop han creat una atmosfera màgica als jardins. Un festival de Cap Roig on la banda ha reconegut sentir-se molt a gust, demostrant ser allà on volien.


Imatge: José Irún

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura