Més de cent activitats ompliran Palafrugell amb motiu del Flors i Violes

Palafrugell

Data: 27/04/2022

El Festival Flors i Violes portarà, des d'aquest divendres i fins al diumenge, un esclat de colors, música i gastronomia al nucli de Palafrugell. En total s'han programat més d'un centenar d'actes, així com hi haurà una trentena d'espais decorats per a l'ocasió.

Les decoracions florals tornaran a engalanar els patis i carrers de Palafrugell. Ho faran en el marc del Festival Flors i Violes, que copsarà el municipi des d'aquest divendres i fins al diumenge. Més enllà de les mostres vegetals, s'ha desplegat una programació farcida de concerts i espectacles. De fet, s'han organitzat més d'un centenar d'activitats, la majoria d'accés gratuït.

Amb el retorn a la normalitat, els organitzadors també volen recuperar l'envergadura de l'esdeveniment. Asseguren que és un procés lent, però ja han reintroduït espais emblemàtics com l'antiga casa de l'artista Tano Pisano, l'antiga quadra de l'Hostal Estrella o l'antic magatzem Pruneda Carbó. Tots ells, i fins a 29 indrets, participaran en la 13a edició del festival.

Paral·lelament, s'han afegit a la trobada, els restauradors del municipi amb l'elaboració d'uns menús inèdits del Flors i Violes, així com els establiments engalanaran els seus aparadors. Des de l'Ajuntament també han col·laborat amb el 2n concurs "Palafrugell Canta", per tal de promocionar el talent local.

The Gramophone Allstars Big Band, Ginestà, Miquel Abras o Sotrac actuaran al festival. Tanmateix, s'han programat trobades de circ, vermuts solidaris, espectacles de màgia o tallers per a tots els gustos i els colors. Així doncs, un Flors i Violes que enguany torna als orígens, amb l'esperança de continuar creixent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura