Un any més torna la jornada cultural de Mascanada6 a Sant Feliu

Ajudar a potenciar la cultura i la creativitat local, és un dels objectius del moviment cultural Mascanada6, que ha organitzat una jornada plena de tallers, lectures, concerts i gastronomia als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols.

El moviment cultural pel desenvolupament econòmic i social de Sant Feliu de Guíxols, Mascanada6, ha organitzat una jornada cultural i creativa als Jardins Juli Garreta durant tot el dia.

L'objectiu del moviment i aquest esdeveniment, és la suma de visions i interessos per a la millora de les condicions de persones i entitats vinculades amb les arts, la cultura, l'educació i el sentit més ampli del que significa la paraula creativitat.

La jornada ha ofert diversos tallers de fibres vegetals, escultura i geometria i un altre de fer música amb apps. També s'ha parlat sobre llibres amb l'escriptora, poetessa, coach i influencer Miss Raisa i s'ha gaudit de concerts amb Jose Alberto Aznar, alumnes de l'Institut Sant Elm i Sabrina Banfi Trío, entre altres.

Així, la trobada anual entre els socis de Mascanada6 i la posada en escena oberta a tothom, aconsegueix donar visibilitat a l'associació i d'aquest dia tan especial en fa una activitat més del calendari cultural ganxó.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura