Platja d'Aro es prepara per viure un Sant Jordi ple d'activitats per a tots els gustos

Platja d'Aro es prepara per viure un Sant Jordi ple d'activitats per a tots els gustos. A banda de la venda de llibres, està previst tallers i espectacles durant tot el dimarts 23 d'abril. La majoria de les activitats es faran a l'Espai Masia Bas.


Ja és publicat el cartell de les activitats principals de Sant Jordi a Platja d'Aro. Com cada any les llibreries i floristeries del municipi instal·laran les seves parades a fora el carrer. A l'Avinguda s'Agaró tornaran a trobar-se el centenar de puntaires per ensenyar la tradició de les puntes de coixí. Però el gruix de la diada serà a l'Espai Masia Bas que serà el punt de trobada per les associacions i veïns i veïnes del municipi.

Al matí s'han organitzat activitats pensades més per gent gran. Trobem el taller de pintura a l'exterior, la fira d'entitats amb venda de llibres, un taller per pintar una rosa, un altre taller en aquest cas d'escacs o el lliurament de premis dels concurs Literari de Gent Gran i Microrelats del Grup de Natura Sterna, entre altres espectacles i iniciatives.

A la tarda les activitats estan més dirigides al públic familiar i infants. Està previst un taller creatiu per a famílies teixidores, un taller de percussió, de punts de llibre, de tapís, de grafit o jocs gegants. També es durà a terme el lliurament de premis infantils del concurs de dibuix de Sant Jordi i el de "cartes d'amor o no", entre altres. La festa acabarà amb l'espectacle infantil "Som i serem".


Des de l'Ajuntament preveuen un gruix de gent important, ja que és una festa popular dirigida als veïns i veïnes del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura