El Manuel Carrasco més enèrgic fa vibrar un Porta Ferrada ple de gom a gom

El cantant, compositor i músic espanyol Manuel Carrasco va omplir l'Espai Port de Porta Ferrada d'una manera que poques vegades s'havia vist. Una pista sense cadires on no hi cabia ni una agulla més i que el cantant, entre riures, definia com una sauna, donava una imatge espectacular digne dels millors festivals.

Carrasco va oferir al públic un concert amb una personalitat pròpia que arribava al cor de la gent tant pel repertori de cançons com pel món que crea al voltant d'elles. La posada en escena era un autèntic plaer audiovisual.

La Gira "La cruz del mapa" de Manuel Carrasco és considerada com una de les gires del 2019, on presenta les cançons del seu nou disc, sense oblidar totes les grans composicions que ha anat creant al llarg d'aquests anys i que l'han consolidat com un dels artistes i compositors més importants del país.

El seu directe és enèrgic, amb una producció cuidada al detall i molt proper, fent al públic partícip en tot moment.

Es podria dir que va aixecar passions amb cançons tan mítiques com "Ya no" o "Uno x uno", però, francament, no va deixar de fer-ho en tot l'espectacle. Cada cançó que interpretava venia acompanyada per un cor infinit de veus.

Manuel Carrasco és sense cap dubte, un compositor d'històries, un artista capaç de convertir les seves paraules en versos i transformar les seves emocions en melodies.

Més de 15 anys han passat ja des que Carrasco començava aquesta gran aventura musical donant-se a conèixer al programa de televisió Operación Triunfo, on va quedar en segona posició. Lluny queda ja aquell moment, però tot i el pas del temps Carrasco va demostrar a Sant Feliu de Guíxols que segueix amb tanta energia o més que en aquella època.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura