Finalitza la Festa del Cinema de tardor

INTERVÉ: Raquel González, segona encarregada de l'Ocine Platja d'Aro.

Aquest dimecres finalitza la festa del cinema després de tres dies on les entrades per veure una pel·lícula a la gran pantalla s'han pogut adquirir per menys de 3 euros. Un esquer pels que van menys al cine i una bona oferta pels que habitualment el consumeixen. 

Aquesta festa, que se celebra dos cops l'any, va néixer amb l'objectiu d'atreure el públic juvenil a les sales i de reconnectar els espectadors amb els cinemes. El funcionament és ben senzill, només cal registrar-se al web de l'esdeveniment i ensenyar l'acreditació impresa o bé des de la pantalla del mòbil a la taquilla per poder gaudir d'un descompte de més de la meitat del preu de l'entrada. 

Algunes de les pel·lícules de la cartellera d'aquesta edició han estat 'Alpha', 'El reino', 'La monja', i 'Yucatán',  entre moltes d'altres. Les més exitoses enguany han estat 'Johnny English' i 'The Predator'.

Justament l'últim dia d'aquesta promoció ha coincidit amb el dia de l'espectador i per això ha estat el dia amb les sales més plenes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura