Els DiVersiones gravaran el primer "diverdiscu" en directe i el regalaran als assistents

Intervé: Albert Fort, cantant de DiVersiones

Tots els qui ho han donat tot alguna vegada en un concert de l'orquestra DiVersiones tenen ara la oportunitat de viure en directe la gravació del seu primer disc.

El proper 23 de març la Mirona de Salt acollirà el concert on s'enregistrarà el Diverdiscu. Tot aquell que hi assisteixi l'aconseguirà de regal i en exclusiva al comprar l'entrada, ja que el disc no estarà a la venda.

Malgrat que el seu fort són els directes, l'orquestra baixempordanesa més famosa veu el disc com una oportunitat per emmarcar la trajectòria d'èxits d'aquests darrers 12 anys. 

El concert de gravació del Diverdiscu inclourà els grans clàssics dels DiVersiones i comptarà amb reforç de 5 músics extra en l'apartat de vents. Tot i els centenars de concerts que carreguen a l'esquena, reconeixen que la responsabilitat de mantenir l'espontaneïtat del directe i alhora fer un disc per la posteritat els posa nerviosos. 

En total s'han posat a la venda unes 1.600 entrades i ja en queden molt poques disponibles. Els DiVersiones demanen a tots aquells que els han seguit al llarg de 12 anys que no es despistin, aj que el del 23 de març serà una oportunitat única per reunir els seguidors més fidels de la banda. 

Els DiVersiones ha fet una crida als assistents al concert a anar-hi tunejats amb la indumentària habitual de la banda. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura