Palamós viu la seva primera Fira del Conte

Palamós

Data: 05/05/2018

Intervé: Lourdes Galceran, Associació Viu Cultura

Palamós s'ha convertit aquest dissabte en un autèntic poble de conte, i en el sentit més literal. El Passeig Marítim palamosí ha acollit la primera edició de la Fira del Conte, que ha nascut amb l'objectiu de donar un espai cultural inexistent fins ara als més petits de la vila.

Tots els actors implicats en el sector s'han trobat a Palamós: des d'editorials fins a escriptors i il·lustradors, passant per llibreters o biblioteques. Tots per posar en valor el conte i la literatura infantil i juvenil en un moment en què fa més falta que mai. 

La primera Fira del Conte s'ha relacionat amb la temàtica del mar i ha estat complementada amb tot tipus d'activitats, com signatures per part d'autors de llibres infantils, tallers creatius, actuacions musicals i de contacontes, jocs i sortejos. S'ha aprofitat per fer entrega dels premis del II Concurs de Literatura Infantil i Juvenil “Un conte esbojarrat”, organitzat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona. També s'ha organitzat un concurs de dibuix per fer el cartell de la segona edició de la fira, i és que tot fa pensar que l'any que ve es repetirà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura