Primer acte de celebració del centenari de 'Juny' de Juli Garreta, himne de Sant Feliu

La sardana "Juny", del mestre Juli Garreta, himne oficial de Sant Feliu de Guíxols, celebra enguany els cent anys coincidint també amb l'any en què s'està celebrant la capitalitat de la Sardana. En aquest sentit, la ciutat celebrarà l'aniversari amb tot un seguit d'activitats que s'han iniciat aquest dimarts amb la presentació de la nova edició de la Revista 440 Clàssica, dedicada exclusivament al compositor i la sardana Juny.

L'edició de la revista va acompanyada d'una exposició que sortirà al carrer i es podrà veure durant tot l'estiu a la Rambla de Sant Feliu. Una exposició que també serà itinerant i es traslladarà a diferents punts de la ciutat. La mostra consta de 20 plafons sobre la trajectòria de Garreta i de la seva històrica obra, i hi inclou una biografia interactiva, una discografia i una ruta interactiva.

La presentació ha donat doncs el tret de sortida a tot un seguit de propostes que seguiran amb l'Enigma Garreta, un concert de piano i tenora que tindrà lloc al mes d'octubre, així com activitats i tallers, l'enregistrament de la nova versió de la Sardana 'Juny' o el concert de cloenda del centenari el juny vinent.

Un cop finalitzat l'any de celebració de Juny, Sant Feliu seguirà amb més actes de celebració de la Capitalitat de la Sardana, que finalitzarà el mes de març del 2022.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura