La Festa Major de Palamós 2019 ja té la imatge representativa

La Festa Major de Palamós 2019 ja té la imatge representativa
Palamós

Data: 11/04/2019

Un disseny presentat per la palamosina Maria Boquera ha estat enguany l’escollit com a guanyador per convertir-se en la portada del programa i dels cartells anunciadors de la Festa Major de Palamós 2019.

El jurat format pel regidor de Cultura, Patrimoni i Arxiu, així com per diversos tècnics d’aquestes àrees municipals, han escollit aquesta imatge entre les diverses propostes presentades.

El disseny escollit es basa en una composició fresca i estiuenca on hi destaca una mà que sostè un gelat i, sobre d’aquest, hi apareix dibuixada la silueta del campanar de l’església de Palamós. Els colors del cartell tenen un to rosat que combinen les tonalitats càlides amb la frescor del gelat, que fa pensar en l’estiu.

La Festa Major de Palamós tindrà lloc, com és tradicional, del 23 al 26 de juny. Seguint la dinàmica dels darrers anys la nova edició d'aquesta activitat festiva inclourà, cada dia, activitats pensades per a tota la família, i organitzades tant pel mateix Ajuntament com per les entitats locals.

Aquestes propostes es complementen amb les més tradicionals, com els concerts de Barraques, la festa de la revetlla a Sant Joan o el castell de focs d'artifici, entre altres.

Dins les propostes del programa cal destacar també aquelles que el procés de participació ha anat sumant en les darreres edicions, com els jocs d'aigua, les animacions de carrer, demostracions de pintura o els concerts que es programen cada dia amb un ventall d'estils ben diversos pensats per a tots els públics.

Com a novetat, enguany s’organitzarà un Escape Room per a participants de més de 12 anys, i recomanat per a joves d’entre 12 i 18 anys.
Accions contra les agressions sexistes

Enguany també s'inclouran accions de sensibilització en contra de les agressions sexistes amb l'objectiu de combatre l’assetjament que es pot produir en festes o celebracions.

En aquestes accions, la imatge té una implementació en la qual es destaca la frase “No és No”.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura