L'obra "The pain is a black dog in your mind" arriba a Palafrugell dins el marc del 28J

Palafrugell

Data: 15/06/2023

Ens traslladem a Palafrugell per conversar amb en Dani Rebollo, actor de professió i director de l'Aula de Teatre de Palafrugell. Enguany aquest divendres, presenta l'obra The pain is a black dog in your mine a l'espai de cuina de Can Genís. Una obra que s'emmarca dins la celebració de l'orgull aquest juny. En primer lloc, preguntem a Rebollo sobre els seus inicis en el món actoral i el vincle cultural amb la vila.

En Dani, conjuntament amb un altre actor i director, van formar la Companyia Dani Rebollo. Destaca que tot i portar el seu nom, la companyia és una realitat gràcies a la química que va nèixer d'entre els tres responsables a l'hora de treballar. Tot plegat producte d'uns assaigs molt peculiars que van tenir lloc durant la pandèmia.

Preguntat sobre l'obra d'aquest divendres, en Dani explica el perquè del seu títol i alguns dels misteris que amaguen els seus texts.

L'obra parteix d'un format molt característic: és un format íntim, de proximitat i on el públic té un paper molt important. Ja que després de l'actuació, el públic és el protagonista del debat.

El fet que l'obra tingui lloc a la cuina de Can Genís aquest divendres, no és una casualitat i té tota una història al darrere: la cuina es tracta d'un escenari cuotidià i d'un espai que complementa el comportament dels personatges representats i que, alhora, fa que el públic vegi l'obra d'una altra manera.

Finalment en Dani recorda que l'obra encaixa perfectament amb la celebració del 28J a Palafrugell, "per entendre un punt de vista més dintre dels que hi ha en la pròpia comunitat LGTBI".

Recordar que l'obra tindrà lloc aquest divendres a la cuina de Can Genís amb dues funcions: Una a les 18 h de la tarda i un altre a les 21 h del vespre. Les entrades poden ser adquirides a través del web www.palafrugellcultura.cat o una hora abans de cada funció a la recepció del Teatre Municipal de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura