Gisela Jackson actua a l'Espai Ter dins el Black Music Festival

Torroella de Montgrí

Data: 22/03/2022

La diva del soul, Gisela Jackson va actuar divendres passat a l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí ple de gom a gom. El concert s'emmarcava dins del Black Music Festival. Fins al 27 de març s'han programat diverses actuacions en diferents escenaris, la majoria a Girona.

Amb una imponent veu, la diva del soul, Gisela Jackson va delitar al públic de l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. La cantant va actuar acompanyada del trio The Shushu, destacats músics i amb una dècada d'experiència. Els artistes van oferir un concert ple de ritmes de jazz, blues i funk amb peces com "Son of a Preacher Man", "I'm a woman" o "Ah Sookie Sookie Now!", entre altres clàssics.

L'actuació va ser una de les més destacades de l'edició d'enguany del festival Black Music. No és d'estranyar que l'auditori s'omplis de gom a gom, atrets per una de les veus afroamericanes més rellevants de l'actual escena del jazz, blues i funk. Una artista que va aprofitar l'energia del públic per fer-los partícips de l'espectacle, per exemple, ensenyant-los coreografies.

Gisele Jackson ha fet gires per Àsia, Amèrica, Àfrica i per Europa i ha cantat als clubs més importants dels Estats Units. Fins i tot ha arribat a les llistes d'èxits amb peces com l'enregistrament del classic Love Commandments.

EL Black Music Festival va arrencar el 4 de març i pels escenaris gironins ja han passat grups com Zoo, Morgan, Zaz o Silent Black. L'edició d'enguany acabarà el diumenge 27 de març amb el Black Music Pícnic al parc del migdia de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura