La Festa del Cinema, una oportunitat per reconnectar amb el cine

La Festa del Cinema, una oportunitat per reconnectar amb el cine
Les sales de cinema s'han vestit de gala aquesta setmana per viure la seva festa, que es celebra dos cops l'any per conviadar els espectadors a reconnectar amb els cinemes i veure les millors pel·lícules de la cartellera.

El funcionament és ben senzill, només cal registrar-se al web de l'esdeveniment i ensenyar l'acreditació impresa o bé des de la pantalla del mòbil a la taquilla dels cinemes per poder gaudir d'un descompte de més de la meitat del preu de l'entrada. 

Es tracta d'una festa de tres dies històricament ascendent, que comença dilluns i creix en públic a cada jornada, siguent el dimecres el dia que s'omplen més sales. I és que amb un preu inferior a tres euros, les sales de cinema posen tota la carn a la graella perquè els qui no hi van habitualment tastin les delícies de veure els films en pantalla gran i els qui ja en tenen el costum, gaudeixin de tres jornades a preus d'avantatge. 

Al marge de la Festa del Cinema, des de les sales fan altres ofertes al llarg de l'any perquè l'experiència d'anar al cinema sigui més assequible, des de carnets de socis per acomular punts per aconseguir regals o descomptes fins a dies de l'espectador, en què el preu de l'entrada es redueix pràcticament a la meitat. 

 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura