Els Amics de la Casa Màgica de Santa Cristina d'Aro celebren el seu 10è aniversari

Els Amics de la Casa Màgica de Santa Cristina d'Aro han celebrat el seu 10è aniversari aquest cap de setmana a sala d'exposicions "La Caixa". Per commemorar l'efemèride van projectar tots els cartells de les conferències que han realitzat al llarg dels anys. A l'acte hi van assistir una quarantena de persones.

L'associació Amics de la Casa Màgica de Santa Cristina d'Aro ha celebrat el seu 10è aniversari. Com cada últim dissabte de mes, els integrants de l'entitat impulsada pel mag Xevi i que promou il·lusionisme i l'entreteniment al municipi, es van reunir a la sala d'explosions "la Caixa" de la vila. Per commemorar l'efemèride es van projectar i comentar tots els cartells que han anunciat les conferències en què han participat des de l'eficiència energètica i les energies renovables, a la ruta màgica musical, el col·leccionisme, el dibuix humorístic a la cuina conscient.

Al llarg d'aquests 10 anys han organitzat 88 conferències, 82 de les quals s'han realitzat al municipi i la resta a Girona.
A l'acte hi van assistir una quarantena de persones, entre elles l'alcaldessa de Santa Cristina, Mª Lourdes Fuentes, l'il·Lusionsita Xevi que van agrair la feina que han fet.

Després d'aquesta trobada, l'entitat segueix activa i precisament aquest dissabte 5 de novembre han organitzat la conferència "La màgia de la línia de la vida" a càrrec de Mònica Barnés, coach transformacional. Es farà a la sala d'exposicions "la Caixa" de la vila a les 19 h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura