El Tribunal de la Rota condemna sense fissures la Reina Carnestoltes Ninight Fever

Palamós

Data: 26/02/2020

La Reina Ninight Fever ha estat condemnada a mort per la disbauxa i gresca 'poc cristianes' d'aquests dies de Carnaval de Palamós. El Tribunal de la Rota va ser sever i no va permetre cap fissura en el càstig a un regnat que ha omplert de festa la ciutat i ha trencat la grisa rutina de la vida mundana.

El Teatre La Gorga de Palamós es va omplir de gom a gom per seguir el Judici Sumaríssim a la Reina Carnestoltes de la Colla Incombustibles i el Rei del Carnaval de la Colla Kins 20. El Papa de Broma va presidir un Tribunal format pels Cardenals de la Colla del Testament que no van deixar passar l'oportunitat de fer picades d'ullet a l'actualitat municipal i nacional en els seus al·legats.
 

La Fiscalia ho afina


El Judici Sumaríssim va dividir els cardenals en dos equips. Un defensor de la Carnestoltes i un acusador, malgrat que la Fiscalia ja ho tenia ben afinat i va acabar essent tot una farsa que va fer alçar el públic en defensa del Carnaval de Palamós.

En un Judici ple de paral·lelismes amb el Judici del Procés la Reina Carnestoltes va ser condemnada per unanimitat i ni les crispetes d'un conegut advocat la podran salvar.
 

Les colles 'Ho tornaran a fer'


En el seu al·legat final Ninight Fever va reivindicar la seva colla i el regnat del que qualifica com a 'millor carnaval del món'

El Carnaval de Palamós es clou aquest dimecres amb l'enterrament de la sardina després d'uns dies molt intensos que han omplert de color i música els carrers de la ciutat. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura