Alt nivell d'espectacles a l'Exhibició de Comparses de Palamós

Palamós

Data: 13/02/2024

Després de la Gran Rua de Carnaval del dissabte, una trentena de colles van competir a l'Exhibició de Comparses del diumenge. El que havien de fer era crear una segona actuació de quatre minuts de durada per oferir a la Nau dels 50 metres. Totes elles van aconseguir grans aplaudiments del públic. El primer premi d'espectacle se'l van endur les Nimfes, i el d'humor, els Txondos. 


Per si els palamosins i palamosines no n'haguessin tingut prou amb la Rua de Carnaval de dissabte, la majoria de les colles, un any més, es van tornar a posar les disfresses el diumenge al vespre per actuar al Gran Concurs d'Exhibició de Comparses a la Nau dels 50 metres.

Una nau que es va tornar a omplir de gom a gom d'espectadors que no es van voler perdre les actuacions dalt de l'escenari. Un escenari que, per cert, es va tornar a instal·lar al mig de l'edifici, per tal de convertir-se en l'escenari 360 graus que oferia les millors vistes a absolutament tot el públic.

Aquest 2024 hi van actuar gairebé una trentena de colles i d'aquestes, setze es van endur premis en clau d'espectacle i 3 més en humor.

En espectacle, les anomenarem per ordre de puntuació que es van endur: les millor valorades van ser Les Nimfes, les Incombustibles, Les Braves, La Colla Quin Perill i les del 98, seguides de les il·legals, la colla Nap-buf, la Liada, les kaotikes, les Folloneres, les Mil-i-Una, Les Petardes, la Colla Llatina Palafrugell, els Showboys, la Colla Modern Family i les Troneres.

En humor, els Txondos es van endur la primera posició de la cursa de Fórmula 1 que van muntar, i els van seguir els Passats de Voltes i els G80.

Dimecres, amb molta tristesa, els tocarà acomiadar-se del carnaval, amb la mort, la processó de dol i l'enterrament de la sardina.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura