S'inaugura el mural Ca la Martina

Es tracta d'una pintura, obra de l'artista Carles Arola, per homenatjar els personatges més populars del municipi. La inaguració estava prevista pel dissabte 26 de març però a causa de la pluja es va ajornar pel 2 d'abril. 


Aquest mural situat al conegut aparcament de ca la Martina reprodueix una façana d'apartaments dels anys 70, en ple creixement turístic de Calonge i Sant Antoni. Als balcons i a la part baixa, on se simula un bar-restaurant, trobem una trentena de personatges populars del municipi. Des de restauradors, hotelers, a la comissió de reis, de futbol o la germandat. Detalls per homenatjar a persones que formen part de la vila.

L'artista Carles Arola, va iniciar els treballs a finals de l'any passat, mitjançant la tècnica "enganyatall". El mural és de gairebé 200 metres quadrats. Per inaugurar-lo, s'ha fet la descoberta d'una placa commemorativa. Tots els assistents també han pogut gaudir del concert del grup d'havaneres Els Cremats.

Aquest és el tercer mural que ha pintat l'artista Carles Arola al municipi. A la plaça Major ja n'hi ha dos, un a la façana de can Macari, amb la representació dels fills adoptius i predilectes del poble i l'altre, al Cercle Calongí, amb els músics més destacats. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura