La tapa de Can Kiku guanya l'edició del Ganxotapes de primavera 2024

Xavi Martorell, gerent de Can Kiku, declara que el Ganxotapes és un projecte que ajuda a promocionar molt bé l'oferta gastronòmica dels restaurants de la ciutat. Alhora, comparteixen que están feliços del guardó i aprofiten per valorar la feina de tot el seu equip. Núria Cucharero, regidora d'Economia Local, comparteix que cada any la campanya se supera per si sola. I que, cada nova edició, acumula més tapes que l'anterior.

Conclou una nova edició del Ganxotapes de primavera a Sant Feliu de Guíxols amb el resultat de la tapa guanyadora: La costella de porc de castanya a baixa temperatura amb parmentier de patata i all negre amb salsa hoisin i cruixents de iuca de Can Kiku.

L'Ajuntament, com ja és costum en la iniciativa, ha volgut premiar amb un diploma de reconeixement com a premiat de l'edició a l'establiment. Val a dir, que Can Kiku és un dels grans concursants del Ganxotapes, ja que és la quarta edició que guanya.

Com bé assegura el gerent de Can Kiku, el Ganxotapes és un projecte que ajuda a promocionar molt bé l'oferta gastronòmica dels restaurants de la ciutat. Alhora, comparteixen que están feliços del guardó i aprofiten per valorar la feina de tot el seu equip. 

Des del consistori declaren que la campanya que busca dinamitzar el sector en setmanes de temporada més baixa, ja se supera per si sola. I que, cada nova edició, acumula més tapes que l'anterior.

Aquest projecte d'èxit absolut per l'Àrea, promet acumular moltes més edicions. Per tant, continuen treballant amb noves propostes com la musical, que ja van provar.

Un cop entregat el diploma, hem volgut conèixer tots els detalls de la tapa guanyadora de la mà del xef de Can Kiku. Una especialitat en carn a la qual no se li escapa cap detall.

Ja veieu que aquesta tapa pot presumir de tenir una gran qualitat culinària, així que, com diuen, més val no intentar-ho a casa. Però sempre teniu l'opció d'estar atents a la edició següent del Ganxotapes i així gaudir d'aquestes grans tapes en primera persona i ser un dels ruteros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura