El tenor Jaume Aragall imparteix una masterclass de cant a Sant Feliu de Guíxols

INTERVÉ: Jaume Aragall, tenor i professor de cant

La música i Sant Feliu de Guíxols són dos conceptes que a l'estiu ja es pot considerar que van lligats. Més enllà de Porta Ferrada, la ciutat acull tot un seguit d'esdeveniments de gran importància i en aquest cas al llarg de tota la setmana el conegut com a un dels millors tenors d'òpera de la seva generació, Jaume Aragall, hi està impartint classes de cant a un grup d'alumnes provinents d'arreu del món i de diverses edats. La masterclass compta des d'amb persones de la mateixa ciutat fins a persones que vénen de Mèxic o Brasil.

Acompanyat del pianista Stanislav Angelov i de la soprano Tina Gorina, dediquen totes les tardes d'aquesta setmana de mitjans de juliol tant a millorar petits detalls de qui ja tenen experiència, com a ajudar a començar correctament la seva carrera musical als més principiants.

A diferència de la masterclass de l'estiu passat, enguany s'han realitzat a l'Escola de Música de Sant Feliu. El que sí que es manté és la ubicació del concert final on es podrà veure com han progressat els alumnes en tan sols una setmana, així com les tècniques que han après noves. Aquest concert serà la cloenda del curs i tindrà lloc dissabte al Teatre Municipal Narcís Masferrer.

El mestre assegura que els canvis que els alumnes fan en tant pocs dies és admirable i que tot just a mitjans de setmana ja estan satisfets de la feina feta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura