Cruïlles viu la Festa Major de Sant Ponç en confinament

INTERVÉ: Dani Encinas, alcalde de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura 

El segon cap de setmana de maig és una data assenyalada al calendari de Cruïlles, és la Festa Major de Sant Ponç, i enguany les associacions que l'organitzen s'han mogut per no deixar als veïns i veïnes sense celebrar la festivitat, tot i fer-ho des de casa. La plaça de la Torre aquest cap de setmana s'hauria omplert d'activitats, però ha tocat reinventar-se.

L'Associació Els Senglars de Cruïlles juntament amb l'Escola Les Gavarres han fet una crida per aconseguir que totes les famílies engalanin portes, finestres i balcons i comparteixin fotografies d'aquestes decoracions a les xarxes socials amb l'etiqueta #FMSantPonçConfinat.

Per altra banda per aquest diumenge s'ha organitzat el 'Vermut Cadascú a Ca'seu', que estarà acompanyat de la música del cantautor bisbalenc Mazoni. Es podrà seguir a través de l'Instagram @els_senglars a partir de les 12 del migdia. Si el temps acompanya, el concert serà a l'aire lliure. Des de l'organització conviden als cruïllencs i cruïllenques a treure els altaveus i omplir el poble de música. 

L'Ajuntament agraeix la tasca de totes les associacions del municipi que estan potenciant activitats aquests dies i que d'aquesta manera, dintre del possible, estan mantenint el poble viu durant el confinament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura