Pepu Guillén exposa les seves últimes obres al Castell de Benedormiens

L'art de José Guillén "Pepu" inunda el Castell de Benedormiens de Castell d'Aro amb una exposició homenatge amb una selecció de 60 pintures, que l'artista, resident a Platja d'Aro des dels anys 80, ha cedit al castell per convertir-lo en una galeria viva de la seva passió creativa.

Diuen que la pintura és una fotografia feta a mà, i això és el que intenta plasmar el pintor malagueny José Guillén, més conegut com a Pepu.
De fet, els amants de l'art, poden gaudir d'una selecció de 60 obres de l'artista exposades al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro fins al 19 de novembre.

Per entendre millor les coses, però, sempre s'ha de tirar enrere, conèixer les arrels. I sembla que la vocació per la pintura, a Guillén li va sorgir des de ben petit.

Uns anys més tard, el Pepu adult es va convertir en mestre, concretament en un orfenat, però el suport del seu pare i la seva pròpia essència, el van tornar a cridar per fer allò que més li agradava, crear. De fet, probablement, expressar la seva sensibilitat a través de la pintura, era una manera d'alleujar també, la llum i les ombres de la vida.

Així que va decidir canviar el rumb i accedir a l'Escola Universitària de Belles Arts de la Complutense de Madrid al voltant dels anys 70, una època convulsa i de canvis en general. Aquesta formació li permetria més endavant, doncs, mostrar els seus quadres a diferents llocs de la península, com Madrid, Peníscola i les Canàries, fins a instal·lar-se a Platja d'Aro a mitjans dels 80.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura