La rua de Calonge tanca el Carnaval 2018

Calonge i Sant Antoni

Data: 19/02/2018

La gran rua de carrosses i comparses de Calonge ha tancat aquest diumenge les festes de Carnaval de la Costa Brava Centre. El de Calonge és el darrer dels carnavals de la zona i les colles el viuen com una gran festa de comiat. La darrera ocasió per lluir unes disfresses que han estat setmanes confeccionant, per passejar la carrossa que els acompanya i per ballar i gaudir de la desfilada al carrer.

En total una cinquantena de colles vingudes dels municipis veïns van desfilar des de les 4 de la tarda i fins al vespre per  l'avinguda Sant Jordi del nucli de Calonge i acabant a la plaça de la Concòrdia. Aquest any la rua l'encapçalava la colla els Pijus, els Carnestoltes 2018 i amfitrions de la jornada i darrera seu unes dues mil persones més que van fer possible que la rua fos un èxit.

Molts veïns es van aplegar al llarg de la rua per veure la desfilada de Carnaval, entre ells membres del govern municipal que gaudien de la festa.

Les colles de carnaval però sobretot els Carnestoltes s'entreguen totalment a la festa durant aquestes dues setmanes que acabaran a Calonge aquest dimarts amb la comitiva del difunt Carnestoltes i la sardinada popular. Tants dies de gresca passen factura i alguns tardaran a recupera-se'n.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura