El Singlot es fa fort a Sant Feliu i homenatja Pepe Rubianes

Intervé: Andreu Buenafuente, Director del Festival

El Singlot es fa fort a Sant Feliu de Guíxols i com Xesco Boix entona el 'No Serem Moguts'. El Festival de comèdia i humor arriba a la cinquena edició ben assentat i còmode a la ciutat ganxona i amb un llarg cap de setmana de riures per endavant.

Des d'aquest dijous i fins diumenge l'Espai Port i el Teatre acolliran vuit espectacles d'artistes novells  i consagrats. En paral·lel professionals del món de la comèdia creen i debaten al Singlot Pro, d'on surten obres que després s'han programat al circuit teatral.

Andreu Buenafuente, 'ànima pater' del Singlot va inaugurar un esdeveniment que enguany homenatjarà a Pepe Rubianes. El còmic galaico-català serà el Singlot d'Honor en el primer cop en cinc anys que es dedica de forma pòstuma. Agafa el relleu a Leo Bassi, Pepe Viyuela i Lloll Bertran homenatjats en edicions anteriors.

Espectacles mediàtics i d'artistes emergents

Precisament un dels espectacles programats és un homenatge a Pepe Rubianes amb el propi Buenafuente, Berto Romero i Carlos Latre sota el títol 'Hem de parlar Nene'.

El programa d'artistes d'enguany beu del món audiovisual amb presència a l'escenari de productes televisius com La Resistencia de Movistar 0 o radiofònics el Nadie Sabe Nada de la Ser. Un altre mediàtic és Quim Masferrer. El Forester tancarà el Singlot l'espectacle Bona Gent.

Altres noms propis són Brays Effe que amb Paquita Salas està en un moment àlgid de la seva carrera o Quico Cadaval.

El Festival va obrir aquest dijous amb There Was a Fiesta i la provocadora La Gran Ofensa, que reflexiona sobre els límits de l'humor. Uns límits que va recordar Buenafuenta, dels quals tothom ha debatut i imposat menys els i les humoristes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura