"L'ombra de Peter Pan" donarà el tret de sortida de la "Primavera a l'Espai"

El cicle de concerts i espectacles "Primavera a l'Espai" de Santa Cristina d'Aro començarà aquest 26 de març i culminarà a mitjans de juny. Tres mesos de cultura, la majoria a l'Espai Ridaura del municipi.

L'espectacle "L'ombra de Peter Pan", a càrrec de Som-hi dansa donarà el tret de sortida aquest dissabte al cicle de concerts "Primavera a l'Espai" de Santa Cristina d'Aro. Enguany el consistori aposta per propostes diverses per a tota la família.

El diumenge 3 d'abril l'Espai Ridaura acollirà el 22è aniversari de la "Guitarrada", una trobada de guitarres del Conservatori de Música de Girona. Entre l'abril i el maig, el cabaret, el jazz, l'òpera i la música clàssica seran protagonistes. El juny clourà el cicle de concerts amb les audicions dels alumnes de l'Escola de Música del municipi i grups compostos per diversos membres del centre.

La majoria de les activitats es desenvoluparan a l'Espai Ridaura. Són 11 edicions ja d'aquest cicle en què l'Ajuntament en fa un bon balanç i anima a la ciutadania a assistir i gaudir un any més de tots els actes

L'àrea de Cultura treballa en altres propostes per aquest 2022 com són les visites guiades sobre la història local i el ric patrimoni arqueològic i literari, en aquest cas a través de la vida i obra de Mercè Rodoreda.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura