La Coral Cypsella celebra el seu 40è aniversari amb un gran concert

Aquest cap de setmana el Teatre Municipal de Sant Feliu de Guíxols va ser l'escenari d'un dels actes més destacats de la programació del 40è aniversari de la Coral Cypsella: el concert 'En el saló del Sir Edward Elgar'. 

La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols està d'aniversari. Va néixer l'any 1984, per tant, enguany celebren els seus quaranta anys d'història. Ho estan celebrant amb una programació farcida d'actes que ja va començar amb un primer concert a l'Auditori de la Mercè de Girona el passat 10 de març.

Un dels actes centrals de la programació, però, ha estat el concert que han celebrat al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu, que s'ha pogut seguir en directe per TV Costa Brava. Aquest concert l'han titulat 'En el saló del Sir Edward Elgar', i l'han interpretat juntament amb el cor de Cambra Cantabile, la Coral Croscat d'Olot, i l'Orquestra Simfònica Méditerranée de Canet en Rousillon, amb Jaume Ferrer al violoncel i dirigits per François Ragot i Cláudio Suzin Rodríguez. 

Després d'aquests dos concerts de celebració, la programació del 40è aniversari de la coral continuarà amb altres propostes durant els pròxims mesos, com el pregó de la festa major, la festa de la cançó de muntanya, una exposició, un col·loqui, un concert al desembre amb música de Bach i una cloenda que tindrà lloc el mes de febrer del 2025 amb cantaires i excantaires.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura