Palamós encén les llums de Nadal

Palamós ja ha encès les llums de Nadal. L'encesa de divendres va atraure un gran públic al carrer Major que no es va voler perdre l'acte ni l'espectacle d'animació. L'encesa de les llums arriba acompanyada de la campanya comercial "Per Nadal, regala't Palamós" una iniciativa que vol incentivar a la gent a apropar-se al comerç local. Aquest Nadal, des de Fecotur, sortejaran un cotxe el dia de Reis.

Les llums de Nadal ja brillen pels carrers de Palamós. Aquest divendres, la ciutat ha celebrat l'encesa amb una gran festa al carrer Major. Petits i grans s'han reunit per celebrar que ja s'apropa l'època nadalenca i ho han celebrat amb un espectacle infantil. Unes llums que es troben en diferents punts de la ciutat i que són un atractiu més perquè els visitants s'apropin a Palamós per aquestes dates.

Un Nadal que arriba a la ciutat amb la campanya "Per Nadal, regala't Palamós". Amb ella es vol potenciar el comerç i donar a conèixer les activitats de l'agenda nadalenca a la ciutat. Enguany, amb la compra als comerços associats a Fecotur, la població podrà aconseguir una butlleta pel sorteig d'un cotxe el sis de gener.

Una encesa de llums nadalenques que ha iniciat amb alegria el desembre a Palamós i que fa que, des d'avui mateix, la màgia de Nadal sigui present a cada carrer i plaça.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura